Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Και άλλες εξηγήσεις του επικ. της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιάννη Μαργέτα, σχετικά με τον προϋπολογισμό και τα πολιτικάντικα τερτίπια της Δημοτικής αρχής, εις βάρος των πολιτών!...

 e-mail στο blog .

Προσπάθεια αποπροσανατολισμού από τα αυξημένα τέλη;

Η Δημοτική Αρχή Ερμιονίδας, με μια  ανακοίνωσή της που φάσκει και αντιφάσκει, σχετικά με τον προϋπολογισμό, προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Προσπαθεί για άλλη μια φορά να παρασύρει τους πολίτες μήπως και ξεχάσουν τις αυξήσεις των δημοτικών τελών, που θα υποστούν και θα τις δουν στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος.

Σε ό,τι μας αφορά, εξηγήσαμε αναλυτικά τα σημεία του προϋπολογισμού που διαφωνούμε και δεν έγινε εκ μέρους μας η παραμικρή αναφορά στους τομείς του πολιτισμού και του αθλητισμού.

Επί πλέον οι δαπάνες διακρίνονται στις αναγκαίες και τις μη αναγκαίες.

Για μας είναι προφανές ότι οι δαπάνες για τον πολιτισμό και τον αθλητισμό από τους δήμους ανήκουν στις πρωταρχικές και τις αναγκαίες δαπάνες και δώσαμε έμφαση στο κοινωνικό πρόσημο που έπρεπε να είχε ο προϋπολογισμός.

Όσο για τους χαρακτηρισμούς που εμπεριέχονται στην ανακοίνωση, είναι αδύνατον να τους αποφύγουν, αφού ο λαϊκισμός εφόσον ενυπάρχει κάθε φορά  βρίσκει τρόπο να αναδεικνύεται.

Κρανίδι 6 Μαρτίου 202

Γιάννης Μαργέτας 


Δεν υπάρχουν σχόλια: