Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κυριακή 28 Απριλίου 2024

Υπουργείο Εσωτερικών, ένα Υπουργείο «σφουγγάρι» και μία Υπουργός η οποία «περί άλλων τυρβάζει»





 

Γράφει η Βιβή Σκούρτη

Το Υπουργείο Εσωτερικών υποτίθεται, με βάση πάντα το Σύνταγμα της χώρας, ότι είναι το πρώτο τη τάξη Υπουργείο, που ως σκοπό του έχει να διασφαλίζει τη λειτουργία της κοινοβουλευτικής μας Προεδρευόμενης Δημοκρατίας.

     Τούτο όμως το Υπουργείο αποδεικνύεται πώς είναι ένα «σφουγγάρι», από το οποίο διαρρέουν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα των πολιτών, προς όφελος της «κολλητής» Ευρωβουλευτού Υπουργού Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου, από την Υπουργό Εσωτερικών Ν. Κεραμέως. Εκλογικοί Κατάλογοι και mails  πολιτών πηγαίνουν από τα χέρια της μιας φίλης στην άλλη.

   Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου βαφτισμένη «Καλή» Χριστιανή από τον Γκίνσμπουργκ, η δε Υπουργός στηριζόμενη και υποστηριζόμενη από τον Αν. Σαμαρά.

«Η Δεξιά του Κυρίου καλώς λειτουργεί!»

Την Παρασκευή λοιπόν 27 Απριλίου του 2024, την ημέρα που παραδόθηκε το πόρισμα στις Αρχές από την εσωτερική έρευνα του Υπουργείου Εσωτερικών, για το πώς έκανα «φτερά» τα mails, την ίδια ακριβώς ημέρα το μεσημέρι, ο Δ/ντής της Δ/νσης Εκλογών του Υπουργείου κατήγγειλε ότι έγινε διάρρηξη στο Γραφείο του.

Μέρα μεσημέρι!

Ταυτόχρονα η πολυπράγμων Υπουργός Εσωτερικών με ανακοίνωσή της μιλούσε περί δήθεν διάρρηξης!

Όλα τούτα συμβαίνουν σε μια χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην Πρωτεύουσα της χώρας μας και στο Υπουργείο που εγγυάται το αδιάβλητο των εκλογών, με την ευθύνη μάλιστα των εκλογών σε περίπου 40 ημέρες!

ΟΧΙ, ΟΧΙ στην Καμπούλ όπως θα έλεγε και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοΐδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: