Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Πέμπτη 23 Μαΐου 2024

Με δύο λέξεις -> Ξεπεσμός και κατάντια στο Δήμο μας...

Δήμαρχος εναντίον Προέδρου

 Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας ονομάζει έκθεση ιδεών το δημοκρατικό και ρεαλιστικό πλαίσιο που γνωστοποιήσαμε για τον τρόπο που πρέπει να λειτουργούν τα Συμβούλια των Δημοτικών Κοινοτήτων και οι Πρόεδροί τους, ενώ κατ΄ αυτόν προφανώς  ο παλαιοκομματικός και ξεπερασμένος διαχωρισμός των Προέδρων σε δικούς μου και αντιπάλους στον οποίο προβαίνει, είναι θεμιτός.

Στοχοποιώντας κατά την προσφιλή τακτική του Δημοτικούς Συμβούλους και Προέδρους, κρατά ψηλά τον πήχη του λαϊκισμού, μεταφέροντας στο δημόσιο διάλογο εκφράσεις «καφενείου».



Ισχυρίζεται ότι η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κοιλάδας έχει προβεί σε υπερβάσεις καθηκόντων, όταν στο Κοινοτικό Συμβούλιο της 16ης Μαΐου ανέφερα ότι η Πρόεδρος δεν έχει προβεί σε υπέρβαση των αρμοδιοτήτων της, ενώπιον των δύο Αντιδημάρχων, του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου και του Κοινοτικού Συμβούλου της αντιπολίτευσης, και δεν υπήρξε καμία αντίδραση από την πλευρά τους. 

Παρατίθεται σχετικό, απόσπασμα από τα πρακτικά της συνεδρίασης: « Στο σημείο αυτό ο κ. Μαργέτας αναφέρθηκε στην Πρόεδρο, τονίζοντας ότι μέχρι τώρα δεν έχει κάνει υπέρβαση των καθηκόντων της» ΑΔΑ:Ψ5ΤΟΩΡΡ-3ΡΠ.

Όσο για την Πρόεδρο της Κοινότητας που επιχειρεί να θίξει, γνωρίζει όλη η τοπική κοινωνία ότι έχει αυτοδιοικητική προσωπικότητα, ξεκάθαρες απόψεις και δεν έχει ανάγκη από την καθοδήγηση κανενός. Ακούει μόνο τους Κοιλαδιώτες που την στήριξαν, την αναγνωρίζουν και προσδοκούν πολλά από την παρουσία της στα κοινά.

Τέλος τον ενημερώνουμε ότι έγγραφα που όλοι γνωρίζουν ότι κατασκευάστηκαν σε «χαλκεία» τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα.

Κρανίδι 23 Μαΐου 2024

Γιάννης Μαργέτας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: