Εξωδικο στον κ Δαμαλιτη

Εξώδικο έλαβα και εγώ χθες απο δικηγορικο γραφειο ζητώντας μου να κατεβάσω μεσα σε τρεις μερες πέντε δημοσιεύσεις που έκανα στα τελευταία 12 χρόνια (βασικα αναδημοσιευσεις αρθρων σε αλλες σελιδες με τον δικο μου σχολιασμο)σε σχέση με επιχειρηματία και την εμπλοκή του με την δικαιοσύνη που τελικά πλέον έχει λήξει.

Καλησπέρα σας, Υπό την διότητά μου ως πληρεξούσιος δικηγόρος του…… επισυνάπτω σχετικό αίτημα του εντολέως μου και σας καλώ να διαγράψετε τα αναφερόμενα δημοσιεύματα από τον ιστότοπό σας κατ’ άρθρο 17 ΓΚΠΔ (συμπεριλαμβανομένου του τίτλου και κάθε άλλου στοιχείου που παραπέμπει σε αυτά).Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος,

Και ακολουθει το εξωδικο οκτω σελιδων με σχετικη νομολογια που καταληγει >>>>>>>

ΣΑΣ ΚΑΛΩ να διαγράψετε άμεσα, ήτοι εντός τριών (3) ημερών από την κοινοποίηση σε εσάς της παρούσης, τους συγκεκριμένους συνδέσμους, που αναφέρονται αναλυτικώς παραπάνω. ΑΛΛΩΣ, θα αναγκασθώ να προσφύγω στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων
Προσωπικού Χαρακτήρα ή/ και στα πολιτικά και ποινικά Δικαστήρια για την προστασία της προσωπικότητάς μου και την ικανοποίηση της ηθικής βλάβης μου.

Φυσικά  κατέβασα τις αναρτήσεις αυτές , ειδοποιησα το δικηγορικο γραφειο με απαντηση στο μειλ τους και τηλεφωνικα μιλησα με συνεργατιδα του δικηγορου που με διαβεβαιωσε πως θα τον ενημερωσει για την διαγραφη των πεντε αναρτησεων μου οπως μου ζητηθηκε απο τον πελατη του.Και δεν πιστευω πως ειμαι ο μονος που δεχθηκε αυτο το αιτημα.

Οι εμπλοκή πολιτικών και οικονομικών παραγόντων αλλα και δημοσιων υπαλληλων (greek mafia)η και ιδιωτων που διαπλεκονται με την εξουσια σε περιπέτειες με την δικαιοσύνη για διαφορους λογους γίνεται όλο και συχνότερη.

Και η δικαιοσύνη στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων η αποφαίνεται πως κακώς κατηγορήθηκαν η τους καταδικάζει σε ποινές που προκαλούν το δημόσιο αίσθημα.Αν μάλιστα οι υποθέσεις αυτές φτάσουν στα ανώτατα δικαστικά σώματα οπως τα οικονομικά σκανδαλα novartis Siemens κλπ η οι τηλεφωνικές  παρακολουθησεις τότε είναι ο κανόνας πως οι κατηγορούμενοι θα αθωώνουν ξεσηκωνοντας έντονες αντιδράσεις αλλά χωρίς αποτέλεσμα .Δείκτης Παγκόσμιας ΔιαφθοράςΣταθερή η θέση της Ελλάδας   Η συνολική βαθμολογία της χώρας επηρεάζεται από τη χαμηλή επίδοση που καταγράφει έναντι της Διαφθοράς (θέση 53 στην αντίστοιχη υποκατηγορία)..Ερευνα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας για τη διαφθορά στην Ελλάδα που έγινε τον Σεπτέμβριο 2023 πριν ενα χρονο. Δείτε ολόκληρη την έρευνα εδώ

Για την τοπικη αυτοδιοικηση η κοινη γνωμη βλεπει διαφθορα σε ποσοστο 75%

Ποια ειναι η αποψη της κοινης γνωμης για την δικαιοσυνη σημερα;

Ενας στους τρεις (το 31% συνολικα ) πιστευει πως δεν υπαρχει διαφθορα (2% καθολου διαφθορα ) πως η διαφθορα ειναι μετρια (20,2%)η μικρη(8,9%)

Οι υπολοιποι ,η μεγαλη πλειοψηφια , εχουν διαφορετικη γνωμη.

Πινακας 1

Πινακας 2

Περισσοτεροι Πινακες στο τελος της αναρτησης

Και μαλιστα στηριζομενοι σε αυτες τις αθωωτικες αποφασεις πολλοι πολιτικοι και οικονομικοι παραγοντες απειλουν οσους τους κατηγορησαν και με μηνυσεις και αποζημειωσεις.

Βλεπετε οι ανώτατοι δικαστικοί ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ από την εκάστοτε κυβέρνηση άρα ανοικουν στον πολιτικό της χώρο και δεν θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα.Ειναι εκεινοι που θεωρησαν νομιμο το κουρεμα των συνταξεων μας (αλλα οχι των δικων τους)για εθνικους λογους.Οι χώρα μας κατρακύλα στις χαμηλότερες θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη διαφθοράς και στέρησης ελευθερίας του Τύπου.Και αυτό γίνεται ΝΟΜΙΜΑ.Αλλα για να πω την αλήθεια αυτή είναι μια πραγματικότητα σε όλο τον πλανήτη.

Οι πολίτες ΑΠΕΧΟΥΝ απο τα κοινα (και δεν εννοω μονο τις εκλογες)απογοητευμένοι από την σημερινή κατασταση.

Γιατι ομως οι πολιτες ανεχονται την διαφθορα μεσα απο την αποχη η την ΜΗ καταγγελια;

Γιατι πιστευουν πως ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Λαος ηττημενος .

Πινακας 3

Και γιατι δεν θα υπαρχει αποτελεσμα;Το 93% λεει γιατι ο καθενας προσπαθει να σωσει το τομαρι του (ατομικο συμφερον εναντι του συλλογικου)μεσα σε μαι κοινωνια διαλυμενη και φυσικα  γιατι φοβαται τις απειλες απο την εξουσια και τα οργανωμενα συμφεροντα (βλεπε δολοφονια Καραιβαζ και οχι μονο).

Πινακας 4

Θυμιζω πως η εξουσία δεν πέφτει μόνο από μια νέα δύναμη που έρχεται να την διαδεχθεί.οπως ο ανεμος ξεριζωνει ενα υγειες δεντρο.Πολλες φορές σαπίζει και πέφτει από μόνη της.Και όσο περισσότερο στηρίζεται στην καταστολή τόσο περισσότερο χάνει την ηγεμονία πάνω στην κοινωνία και άρα προετοίμαζει τον θάνατο της.

Πινακας 5

Πινακας 6

Πινακας 7

Κλεινοντας αυτη τη αναρτηση θελω να επισημανω πως η κοινωνια μας ειναι βαθια διχασμενη.Μια μικρη μειοψηφια τα βλεπει ολα καλα και εχει πεισει και αλλους πως ολα ειναι καλα.Αυτες οι κοινωνικες ταξεις και κατηγοριες που σε γενικες γραμμες δεν βλεπουν να υπαρχει σοβαρο προβλημα στους θεσμους και στην κοινωνια η ακπομα οφελουνται οικονομικα απο την σημερινη κατασταση ειναι στατιστικα περιπου το ενα τριτο του κοσμου.Τα δυο τριτα εχουν τελειως διαφορετικη οπτικη νιωθουν εγκλωβισμενοι μεσα σε ενα πολεμο που εχει σαν στοχο τους ανθρωπους και το περιβαλλον. Νιωθουν ξεχασμενοι προδομενοι αδικημενοι χωρις μελλον και ελπιδα .Και οσο το κοινωνικο χασμα αναμεσα μας τους προνομιουχους και τους μη προνομιουχος μεγαλωνει , τοσο η κοινωνικη (οχι πολιτικη)εκρηξη θα ειναι βιαιη τελικα , χωρις ομως στοχους και οραμα για αλλαγη , και θα μας καταστρεψει ολους . Δεν ειναι τυχαια η ανοδος της εθνικιστικης ρατσιστικης ακροδεξιας παγκοσμια.Αυτη την κατασταση συμβολιζει. Δυστυχως λειπει τοσο πολυ η αριστερα!