Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024

Δημοτική αρχή Δήμου Ερμιονίδας -> αλα –καρτ συζητήσεις -> αλα – καρτ απαντήσεις … -> Έτσι είμαστε κι’ έτσι μένουμε …

Γιατί αποφεύγει τη συζήτηση συγκεκριμένων θεμάτων στο Δ.Σ η Δημοτική Αρχή Ερμιονίδας;;

Συνιστούμε στο Δήμαρχο Ερμιονίδας τις παραινέσεις του να τις κατευθύνει στους συν αυτώ.

Καλό θα ήταν κάποτε, άλλωστε  κοντά στα 30 χρόνια ασχολείται με τα αυτοδιοικητικά, να μάθει να διαβάζει σωστά τα δημόσια έγγραφα. Σε ό,τι αφορά την  προσφυγή κατά της απόφασης  της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ερμιονίδας, να μην συζητηθεί το θέμα «Σχολικές Επιτροπές, αυτοδίκαιη κατάργηση υφισταμένων συγκρότηση νέων» στη Λογοδοσία της 4-9-2024, ο Γ.Γ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, διευκρινίζει ότι δεν κρίθηκε το βάσιμο της πράξης, το οποίο εμείς με την προσφυγή μας επιζητούσαμε.  

Ως προς το παραδεκτό αυτής  είναι σαφές ότι στη Λογοδοσία δεν γίνεται ψηφοφορία και δεν λαμβάνονται αποφάσεις και επομένως δεν υπάρχει εκτελεστότητα.        

Το ουσιαστικό πρόβλημα είναι, γιατί στη Δημοτική Αρχή, φοβούνται και κάνουν τα πάντα για να αποφύγουν τη συζήτηση συγκεκριμένων θεμάτων, όπως αυτό των 3μελών Δημοτικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που συγκρότησαν με την απουσία της αντιπολίτευσης, γεγονός πρωτάκουστο στα εκπαιδευτικά χρονικά;     

Γιατί αγνόησαν τους άλλους Δήμους οι οποίοι συγκρότησαν τουλάχιστον 7μελείς Επιτροπές με τη συμμετοχή μάλιστα σε αυτές δύο μελών της αντιπολίτευσης;

Όσο για τον τρόπο που ασκούμε τα αντιπολιτευτικά μας καθήκοντα, μαθήματα για την αντιπολίτευση όχι σε μας, όταν μάλιστα γνωρίζουμε πολύ καλά  πως λειτουργούσε ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Γιάννης Γεωργόπουλος τα πολλά χρόνια που ήταν στα έδρανά της.

Κρανίδι 25 Οκτωβρίου 2024

Γιάννης Μαργέτας

Δεν υπάρχουν σχόλια: