Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

«Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα» - Άραγε ποιος αποδείχθηκε ΙΟΥΔΑΣ στις μέρες μας;;; ...

 Σ' αυτή την εκδήλωση είμαστε και εμείς εκεί για να καλύψουμε το ρεπορτάζ...

Ο δ.σ σύμβουλος Τάσος Λάμπρου νέο παιδί τότε και με πολλές προσδοκίες για τον δήμαρχο Δημήτρη Καμιζή  για την πολιτική ανέλιξή του, -  εκεί στον αύλιο χώρο του κτηρίου της πρώτης Δ.Β.Κ.  προλόγισε την εκδήλωση...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Από το ιστολόγιο του πρώην δημάρχου Κρανιδίου και Ερμιονιδας  >>>https://kamizis.blogspot.com/

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ- "Ο ΙΟΥΔΑ ΣΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ"

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κρανιδίου που εγκαινιάστηκε, μετά από κατάλληλη προετοιμασία από εθελόντριες γυναίκες του Κρανιδίου και εμένα προσωπικά στις 8 Μαϊου 1999, διοργάνωσε και φιλοξένησε στα πρώτα χρόνια της λειτουργίας της, πλήθος ποικίλων εκδηλώσεων μεταξύ των οποίων και παρουσιάσεις βιβλίων από τους συγγραφείς των. 
Μία από της εκδηλώσεις αυτές που πραγματοποιήθηκαν , αν θυμάμαι καλά ήταν η δεύτερη εκδήλωση, ήταν η παρουσίαση του βιβλίου της Μάϊρα Παπαθανασοπούλου "Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ" που είχε μεγάλη κυκλοφορία και μάλιστα γυρίστηκε σε σειρές και προβλήθηκε από την τηλεόραση. Θα θυμάστε όλοι,οι ενήλικες και πάνω βέβαια και την πολύ αισθαντική ερμηνεία της Γλυκερίας στην αρχή κάθε επεισοδίου. αλλά και την πολύ καλή ερμηνεία των ηθοποιών. 
Στην επιτυχία συνετέλεσε πιστεύω και ο τίτλος του βιβλίου, πάντα διαχρονικά επίκαιρος σε περιεχόμενο και παραπομπές, όχι μόνον για ερωτικές καταστάσεις , συνειρμικά από την προδοσία του μαθητή του Χριστού Ιούδα, προς τον Διδάσκαλό του. 
Η εκδήλωση αυτή, με την παρουσία και της ίδιας τής συγγραφέως αλλά και όσες ακολούθησαν , είχε μεγάλη επιτυχία τόσο από πλευράς συμμετοχής όσο και από το υψηλό επίπεδο της συζήτησης που ακολούθησε.


Δεν υπάρχουν σχόλια: