Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019

Κραυγή ψυχής... από τον τότε εκδότη της εφημερίδας «ΕΡΜΙΟΝΙΣ» Γιώργο Νοταρά


Έγγραφε προφητικά τον Μάιο του 2001 στην εφημερίδα 
του



AΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ


Όταν το όνειρο σβήνει. Όταν το μέλλον δεν σε απασχολεί. Όταν δε μένει τίποτα πια παρά το ξεφύλλισμα ενός βιβλίου, που είναι το δικό σου πέρασμα απ’ τη ζωή.
 Όταν μαθαίνεις την αλήθεια και δεν έχεις τη δύναμη να τη φωνάξεις, μέσα απ’ την αποθήκη των ψυχών που σε έριξε ο υιός σου, για να μην ακούσει, να μη μάθει πριν και αυτός βρεθεί εκεί αδύναμος να αλλάξει το σύστημα που εγώ έκτισα, ανίκανος να σπάσει τα δεσμά που εγώ χάλκευσα για μένα και για αυτόν, μέσα από μια παιδεία, που με έμαθε να αναζητώ Σωτήρες, έξω απ’ το δικό μου εαυτό, που με φόρτωσε υποχρεώσεις και την ανάγκη ευγνωμοσύνης. Και αντί της ελευθερίας απόκτησα εξουσιαστή!!!

Γιατί όταν νιώθεις ελεγχόμενος δεν ζητάς τα ρέστα από το δικό σου λογαριασμό. Δουλεύεις μια ολόκληρη ζωή, πληρώνεις μια ολόκληρη ζωή και όταν έλθει η ώρα να γευθείς τους καρπούς των αποθεματικών σου, μαθαίνεις από τον Σωτήρα σου ότι το ταμείο είναι άδειο. Και σου ζητά να δουλέψεις περισσότερα χρόνια, να πληρώσεις περισσότερα χρήματα και να πάρεις λιγότερα, στο όνομα της αλληλεγγύης των γενεών, λες και πήρες προκαταβολικά τη σύνταξη, από τη δουλέψει κάποιου άλλου.
Και ποιος τα λέει αυτά;
Ο Σωτήρας σου, ο φύλακας εργατοπατέρας, που πλήρωνες από τις εργατοώρες σου, για να υπερασπίζεται τον ιδρώτα σου και που δε κατάλαβε πως άδειασαν τα ταμεία.
Ο πολιτικός Σωτήρας σου, που σαν διαχειριστής των αποθεματικών σου, τις μέρες που έτρεχε ο πληθωρισμός με 25% τα χρησιμοποιούσε πληρώνοντας 3% !!!
Ο πολιτικός Σωτήρας σου που επί σειρά ετών, απομυζούσε τα αποθεματικά σου, διοχετεύοντας αυτά εμμέσως και εκ του πλαγίου, προς εξυπηρέτηση άλλων σκοπών.
Ο πολιτικός Σωτήρας σου που διέθεσε τα αποθεματικά σου για την ανάπτυξη και την ευημερία σου και που ποτέ δεν έτυχε να την συναντήσεις.
Και η δικαιοσύνη; Και αυτή στην ανάγκη ευγνωμοσύνης στον πολιτικό Σωτήρα που την διόρισε, Αδρανεί!!!
Και τι πρέπει να γίνει; Να βγούμε από τις αποθήκες (Γηροκομεία) και μαζί με τα παιδιά μας να αλλάξουμε το σύστημα, που δίνει χάρη στους Σωτήρες και ζητά ευθύνες από μας!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: