Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

«Μετά τη θύελλα η γαλήνη»…




Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ερμιόνης Ιωσήφ Αν. Γανώσης μετά την χθεσινή  μαφιόζικη επίθεση (και με προεκτάσεις..) εις βάρος μου από θεσμικό  «παράγοντα» της Ερμιόνης 
βάζει τα πράγματα στη θέση τους…

Από αυτή τη θέση θέλω να τον συγχαρώ και να τον ευχαριστήσω δημοσία,
 διότι στην κρίσιμη συγκυρία ξεπέρασε τον εαυτό του…
Θέλω από αυτόν ως πρόεδρος να προχωράει βελτιούμενος  γενικά 
στις νέες εμπειρίες που θα αποκτήσει και πρωτίστως αλληλοσεβασμό...
Ευελπιστώντας ότι θα ευοδωθούν οι προσδοκίες μου ... 
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΑΜΑΛΙΤΗΣ
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Διαβάστε το κείμενο του που μας απέστειλε και πιστεύω 
πως θα συμφωνήσετε μαζί μου με τα πιο πάνω…
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αγαπητέ Μάκη,
ως συμπολίτης αλλά και ως Πρόεδρος της πόλης μας, παρακολουθώ την ιστοσελίδα σου και ειδικά αυτή την περίοδο περισσότερο, διότι είμαι υποχρεωμένος να ενημερώνομαι για όλες τις απόψεις των συμπολιτών μας.
Άσχετα με το εάν διαφωνώ ή συμφωνώ με πολλές από τις θέσεις και απόψεις σου, εγώ είχα την υποχρέωση να σε προσκαλέσω ιδιαιτέρως στην πρώτη συνεδρίαση για εγκατάσταση της νέας Κοινοτικής Αρχής που έγινε την 1η Σεπτεμβρίου 2019 στο Κοινοτικό μας Κατάστημα, την οποία εσύ τίμησες και πρόβαλες με τον καλύτερο τρόπο, αλλά και εμείς σε τιμήσαμε με την προσφώνηση μας, ως οφείλαμε.
Στην πανηγυρική μου  ομιλία -  την οποία δημοσίευσες- θα θυμάσαι ότι έκλεισα με μία πρόσκληση προς όλους που κληθήκαμε να υπηρετήσουμε τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, είτε  ως Δήμαρχος, είτε ως Αντιδήμαρχοι, είτε ως Πρόεδροι Κοινοτήτων «πάνω από όλα να προστατεύσουμε τον θεσμό και να δώσουμε την λάμψη που του ανήκει»  καταλήγοντας με την φράση «τώρα που γίναμε αυτό που θαυμάζαμε, πόσοι άραγε θαυμάζουν αυτό που γίναμε;»
Πρέπει λοιπόν όλοι μας να σεβαστούμε και να προστατεύσουμε τον θεσμό που υπηρετούμε και ειδικά τώρα που ο θεσμός του Προέδρου της Κοινότητας δεν έχει εκ του Νόμου τις απαραίτητες αρμοδιότητες.
Παραμένει όμως στην συνείδηση της κάθε μικρής κοινωνίας όπως της πόλης μας, κορυφαίος τοπικός θεσμός.
Ο θεσμός αυτός καταξιώνεται από αυτούς που τον υπηρετούν, αλλά και από την στήριξη της κοινωνίας και των ανθρώπων που ασχολούνται με την δημοσιογραφία, όπως εσύ.

Παρότι λοιπόν έχεις τη δυνατότητα να επισκεφθείς και το Κοινοτικό Κατάστημα, αλλά και τους χώρους της  προσωπικής μου δραστηριότητας για να αντλήσεις την ενημέρωση σου έγκυρα και έγκαιρα, ώστε να βγάλεις τα συμπεράσματα σου, όλο το μήνα Σεπτέμβριο προσπαθείς με αιχμές και σπόντες  -επικαλούμενος παπαγαλάκια- , για τα οποία συμφωνώ ότι υπάρχουν σε πολλά σοκάκια με ονοματεπώνυμο …. να βγάλεις παραπολιτικές ειδήσεις.
Και βέβαια τα παραπολιτικά πάντα προκαλούν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, αλλά ποτίζουν τον λαϊκισμό, δεν προστατεύουν και δεν καταξιώνουν τους θεσμούς για τους οποίους πιστεύω ότι μάχεσαι.
Θα σου πρότεινα  λοιπόν να στηρίξεις με την ενημέρωση των πολιτών και την καθαρή άποψη σου τον θεσμό της Κοινότητας μας, γιατί καθημερινά τα προβλήματα της πόλης μας είναι αυτά που τρέχουν και χρειάζονται λύσεις.
Όσο για τις διάφορες αψιμαχίες και ασυμφωνίες είναι λογικό να συμβαίνουν σε έναν ζωντανό οργανισμό, όπως είναι η Κοινότητα μας και ο Δήμος μας.
Βασικός όμως στόχος μας παραμένει  η συνεργασία για την λύση των προβλημάτων.
Για την ενημέρωση σου πάντα στην διάθεση σου

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
της ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ  ΕΡΜΙΟΝΗΣ
ΙΩΣΗΦ ΓΑΝΩΣΗΣ  


Δεν υπάρχουν σχόλια: