Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

Μάκης Κατσαΐτης - στα ΙΣΙΑ - αυτοί φταίνε! ...

 ... αν δεν έχεις πολιτικά πιστεύω και αρχές  μέσα σου, τέτοια άρθρα δεν γράφονται!...

...και οι άλλοι, οι πολλοί,  στη νιρβάνα τους... 

Σ.Δ.

----------------------------------------------------------------------------------------


Γράφει ο Μάκης Κατσαΐτης 

Φταίνε οι  πλουσιες καπιταλιστικες χώρες που φτιάχνουν και πουλάνε όπλα που κάνουν πολέμους που ληστεύουν τα πετρέλαια και τους φυσικούς πόρους άλλων χωρών.Να το θυμόμαστε αυτό όταν συζητάμε για υποθαλάσσια ενεργειακά αποθέματα της χώρας.Ειναι θηλια στο λαιμό μας για την καταστροφή μας.

Φταίνε οι χώρες της ΕΕ που μας έχουν κανει θυρωρους τους που μας εχουν κανει μια πελωρια φυλακη κατατρεγμενων προσφυγων και μεταναστων που φτιαχνουν οι πολεμοι τους.

Φταινε οι κυβερνήσεις μας που το δέχθηκαν.Που δεν απαιτησαν από την ΕΕ επιμερισμό του προσφυγικού αναλογικα σε όλες τις χώρες. 

Που εφάρμοσαν την τακτική να τους πνίξουμε να τους φυλακίσουμε να τους βασανισουμε απάνθρωπα για να αποτρέψουμε και άλλους να έρθουν εδώ.

Που πούλησαν το παραμύθι άλλο πρόσφυγας και άλλο μετανάστης άλλο Συριος και άλλο Σομαλος άλλο άσπρος άλλο μαύρος και ολοι μαζι λαθροπιθηκοι  πρακτορες του Ερντογαν φανατικοι μουσουλμανοι που πηραν τα παιδια τους και ηρθαν στην χρεωκοπημενη χωρα μας για να μας αλλαξουν τη θρησκεία.Και καπάκι δεν υπάρχει ιός και τα εμβόλια έχουν το τσιπάκι του Αντιχρίστου για να μας αλλάξει το DNA του Περικλή. Μιλαμε για μαζική παράκρουση.



Οπως επίσης οι εκλεγμένοι κυβερνώντες  δέχθηκαν την μνημονιακη ταπείνωση του λαού και του δημοκρατικού πολιτεύματος την οικονομική εξαθλίωση την κλοπή των συντάξεων μας  την νεα προσφυγιά εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων στο εξωτερικό για βιοποριστικους λογους.

Φταίει κι ο ίδιος ο  ηττημένος  λαός μας που στην πλειοψηφία του σέρνεται αποδέχεται και υπερασπίζεται τα παραπάνω. Που έχει αφήσει να ηγεμονευσουν ιδεολογικά και πολιτικά κάποιες μειοψηφίες φανατικών αντιδραστικων αμορφωτων εθνικιστων ψεκασμενων ακροδεξιών ρατσιστών φασιστών.

Ιστορικη η ήττα του λαού μας. 

Μαυρη σελίδα ντροπης στην ιστορία μας όσα γίνονται.

Ας αναζητήσουμε τις ευθύνες μας για τις Μοριες. Ολοι.

Αν σε καθε περιοχή  13 χιλιαδων κατοικων είχαμε δεχθεί 200 ανθρώπους σε νοικιασμενα απο τον ΟΗΕ σπιτια το πρόβλημα θα είχε λυθεί.

Είμαστε 10 εκατομμύρια θα μπορούσαμε να δεχθούμε 1% του πληθυσμού μας στην χειρότερη περίπτωση.Ο Λίβανος έχει δεχθεί πολύ περισσότερους.

Ομως δεν το κάναμε. Αν εστω είχαμε δεχθεί σε κάποια κλειστά ξενοδοχεία να φιλοξενηθούν μικρος αριθμος προσφυγων δεν θα υπήρχαν Μοριες.Ομως δεν το κάναμε.Θα μας κρίνει η ιστορία.Ειναι αμείλικτη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: