Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Χαμός στο facebook για την κλειστή Δημοτική Βιβλιοθήκη Ερμιόνης "Απόστολος Γκάτσος"...

Δαμιανέ Κουτούβαλη πρόεδρε του Ν.Π. - Πολιτισμού - Πρόνοιας κ.α. ... του Δήμου, να το blog που με ρώταγες σήμερα - σαρκαστικά - αν έχω και λειτουργώ....

STAM.DAM.D.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dina Marmarinou, Thomais Mavromichali και 29 ακόμη
7 σχόλια

7 σχόλια

  • Παρασκευή Σκούρτη
    Η βιβλιοθήκη αποτελεί χώρο ελεύθερης πρόσβασης στον κόσμο της γνώσης, της φαντασίας, της αναζήτησης, της ανάπτυξης, της κριτικής σκέψης και της δημιουργικής απασχόλησης. Για πολλά χρόνια υλοποιούνταν εκπαιδευτικά Προγράμματα κατά τη διάρκεια του χειμώνα και όλο το διάστημα του καλοκαιριού. Αναμφισβήτητα οι εθελοντές εκπαιδευτικοί που στηρίζαμε τη λειτουργία της γνωρίζαμε καλά το σημαντικό έργο που επιτελούσε.
    Φυσικά η διαχείριση του πολιτισμού χρειάζεται να έχεις πολιτική άποψη σε ότι αφορά την επιδραστικότητα στην κοινωνία, επίσης να διαθέτης κριτική διάσταση της ιστορίας και της μνήμης.
    Οι Βιβλιοθήκες της χώρας, καθώς και η δική μας, ακολουθώντας τον γενικό κανονισμό παρέμειναν κλειστές στο κοινό για μεγάλο διάστημα και τώρα ξανάνοιξαν και λειτουργούν, όχι όμως και η δική μας που προσέφερε σε κοινωνικό και πολιτιστικό επίπεδο και αυτό είναι πολύ λυπηρό. Για να λειτουργήσει σωστά χρειάζεται να προσληφθεί υπάλληλος Βιβλιοθηκονόμος.
    3
    • Μου αρέσει!
    • Απάντηση
    • 1 ημ.
  • Ρίνα Λουμουσιώτη
    Συμφωνώ Βιβή, οι καλές ημέρες της βιβλιοθήκης έγιναν μακρινή ανάμνηση... >>>>>>
    1
  • Venetia Kostelenou
    Εκτός απροόπτου ( όπου βγαίνει ανακοίνωση στον πίνακα ανακοινώσεων) ισχύουν τα εξής ωράρια. Έχει ανακοινωθεί κ στο facebook κ στον πίνακα ανακοινώσεων. Αν μπορείτε ενημερώστε δια στόματος γνωστούς σας για την επαναλειτουργία της βιβλιοθήκης ώστε να υπάρχει προσέλευση κόσμου για την επιστροφή κ τον δανεισμό των βιβλίων. 
    ❣️
    Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Αναζήτηση Δήμητρα Αξαρλή 16 Νοε Ωράριο Βιβλιοθήκης Ερμιόνης" Απόστολος Γκάτσος" ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΕΡΜΙΟΝΗΣ Δήμος Ερμιονίδας Απόστολος Γκάτσος Ώρες Εισόδου του Κοινού Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή 12:00-16:00 09:00-12:00 09:00-12:00 12:00-16:00 12:00-16:00 Επικοινωνία: 27540-32416 και vivliokran2018@gmail.com Πρόεδρος Του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Πρόνοιας Αλληλεγγύης, Πολιτισμού & Παιδείας Δήμου Ερμιονίδας Κουτούβαλης Δαμιανός"

    • Παρασκευή Σκούρτη
      Πόσες φορές ισχύει αυτό το απρόοπτο; Περνάω κάθε ημέρα από εκεί.

    • Σταμάτης Δαμαλίτης
      Παρασκευή Σκούρτη Αν δεν είχαμε και την κα Κωστελένου να μας ενημέρωνε και να ενδιαφερόταν για τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ερμιόνης τι θα κάναμε ... - Φαίνεται πως έχει ο κ. δήμαρχος τα στελέχη του και στενούς συνεργάτες, χώρια τους ειδικούς συμβούλους, γι' αυτό λειτουργούν όλα ρολόι στο Δήμο μας ....
  • Δεν υπάρχουν σχόλια: