Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

Ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΑΡΙΣΤΕΡΑ και οι τοπικές κοινωνίες

 Άρθρο της Βιβής Σκούρτη

Την περίοδο αυτή ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο κέντρο των πολιτικών αναλύσεων και ενδιαφερόντων.

Αυτό είναι φυσιολογικό, γιατί προηγήθηκε μια ανοιχτή διαδικασία μέσα στην κοινωνία εκλογής νέου Προέδρου, που μετά το αποτέλεσμα αυτής ξεκίνησε μια συζήτηση εντός και εκτός του κόμματος, για το πού πάμε και το πόσο αριστεροί είμαστε ή δεν είμαστε.

        Η συζήτηση δυστυχώς από ορισμένους παίρνει ανοιχτό χαρακτήρα αμφισβήτησης της ορθότητας της άποψης των 75.000 πολιτών που επέλεξαν τον νέο Πρόεδρο.

Όλοι αυτοί αρνούνται να διαβάσουν το νόημα της ψήφου επιλογής για Πρόεδρό μας τον Στέφανο Κασσελάκη.

Αρνούνται να δεχτούν ότι οι πολίτες αυτοί στράφηκαν ενάντια στην κομματική γραφειοκρατία, η οποία ήταν μακριά από τον κόσμο και την κάθε τοπική κοινωνία.

Αρέσκετο στο να γράφει σε κεντρικό επίπεδο διακηρύξεις και «αριστερά» κείμενα, με αποτέλεσμα να οδηγήσει το κόμμα σε εκλογική ήττα και να αναγκάσει δυστυχώς τον Πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα σε παραίτηση.

        Αρνούνται να αντιληφθούν την αποστροφή των πολιτών σε αρκετές τοπικές κοινωνίες, των στελεχών εκείνων της προέκτασης της γραφειοκρατίας, που στήριξαν επικεφαλής δημοτικών συνδυασμών που εκφράζουν οργανωμένα συμφέροντα.

        Αυτή τη στιγμή μία λύση υπάρχει:

·      Να συνεχιστεί η ανοιχτή πορεία του κόμματος προς την κοινωνία

·      Να έρθει νέο αίμα στο κόμμα

·      Να αξιοποιηθούν τα εγγεγραμμένα νέα μέλη

·      Στην πορεία προς τα Περιφερειακά Συνέδρια να διαμορφωθούν θέσεις προτάσεις για την επίλυση των προβλημάτων των κοινωνιών, μαζί με τους πολίτες, κόντρα στα οργανωμένα συμφέροντα και χωρίς αμφισβήτηση της εκλογής του νέου Προέδρου από τις ομάδες των στελεχών, που έχουν αναγορεύσει τους εαυτούς τους σε Ισπανούς ιεροεξεταστές της αριστεροσύνης όλων μας.

======================================================================================================================================================

To blog: - > Κανονίστε να κάνετε ένα κόμμα και να γίνετε πιο γαλάζιοι και από τους γαλάζιους και στο τέλος να μη σας ξεχωρίζουμε...

Και  να λέμε μετά, αφού  και οι δύο γαλάζιοι είναι στην σκέψη και στην πράξη, ας ρίξουμε λευκό στην κάλπη και να εννοούμε, τα χρώματα της ελληνικής σημαίας...

 -> Εκτός πια, να αλλάξουμε και τα χρώματα της σημαίας μας  ... 

Stam. Dam.D

Δεν υπάρχουν σχόλια: