Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ -> Κεραυνός εν αιθρία ! - > Η αποστομωτική απάντηση της Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ! ...

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

Σήμερα το Εκλογοδικείο Ναυπλίου συνεδρίασε για την εκδίκαση της υπόθεσης του αποτελέσματος των δημοτικών εκλογών του Δήμου Ερμιονιδας….

Για το λόγο αυτό, ένσταση είχε υποβάλλει ο επικεφαλής της Δ. Π. «Ερμιονίδα Βήμα στο αύριο» Γιάννης Μαριέτας και αναγκαστική αντένσταση ο Δήμαρχος και επικ. της Δ.Π.  «Δυνατή Ερμιονιδα» Γιάννης Γεωργόπουλος.

Το δικαστήριο συνεδρίασε στην αίθουσα του Μ.Ο.Κ. και η ήταν ασφυκτικά γεμάτη, καθώς και πολλοί ήσαν όρθιοι στην είσοδο και στο διάδρομο, όλοι δημότες της Ερμιονιδας και των δύο παρατάξεων…


Ωστόσο, διάχυτη ήταν η ένταση και νευρικότητα των παρευρισκόμενων πολιτών,  κυρίως από τη μεριά του κ. Γεωργόπουλου, κάτι που κορυφώθηκε στο τέλος όταν αναβλήθηκε  η δίκη. 

Λεπτομέρειες δεν θα αναφέρουμε, διότι τέτοιες συμπεριφορές,

δεν τιμούν  το Δήμο μας …



Κατά την έναρξη της  εκδίκασης της υπόθεσης,  ο  εξ Αθηνών διακεκριμένος καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου - δικηγόρος και πρώην Υπουργός  Ανδρέας Λοβέρδος (ΦΩΤΟ) που είχε αναλάβει να δικάσει την ένσταση του κ. Γιάννη Μαργέτα, δήλωσε εξ αρχής κώλυμα παράστασης για το λόγο ότι απεργεί, σύμφωνα με την απεργία που έχει κηρύξει ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, ο οποίος, στο πρώτο πλαίσιο της απεργίας είχε εξαιρέσει τις δίκες περί εκλογικών αποτελεσμάτων, - το ίδιο και οι άλλοι σύλλογοι της χώρας, ωστόσο, λίγες μέρες μετά συμπεριέλαβε και αυτές των εκλογοδικείων. 

Έτσι, το ίδιο έπραξε για τον ίδιο λόγο  και ο άλλος δικηγόρος εξ Αθηνών κ. Γεωργακόπουλος που είχε αναλάβει να δικάσει την αντένσταση του δήμαρχου  Γιάννη Γεωργόπουλου.

Παρά ταύτα, ο δεύτερος δικηγόρος του κ. Γεωργόπουλου – εξ Ερμιόνης Μιχάλης Καρατζάς κατέθεσε στην έδρα έγγραφη άδεια  παράστασης που είχε πάρει από το Δ.Σ.Ν. που όπως συζητιόταν από νομικούς παρευρισκόντουσαν στην αίθουσα του είχε δοθεί πριν εκδοθεί το δεύτερο αυστηροποιημένο  πλαίσιο από τους Δ.Σ. όπως αναφερθήκαμε πιο πάνω.

 Έτσι το Δικαστήριο αποφάσισε την αναβολή της δίκης

 για της 16 Ιανουαρίου 2024.

Υστερόγραφο. -> Πρέπει να σας αναφέρουμε και αυτό που το θεωρούμε πολύ σημαντικό και είναι η δήλωση του κ. Λοβέρδου προς την έδρα, (λέγοντας με άλλα λόγια)  πως μπορείτε να προχωρήσετε  στην εκδίκαση της υπόθεσης και χωρίς εμάς, πρώτον γιατιί σεβόμαστε την κρίση των οργάνων της Δικαιοσύνης και δεύτερον, τα στοιχεία  που έχουμε καταθέσει είναι ακράδαντα και δεν  φοβόμαστε την έκβαση της δίκης ....

Φώτο - ρεπορτάζ 

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΑΜΑΛΙΤΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: